joi, 9 decembrie 2010

SALATĂ DE FASOLE/ KURU FASULYE PIAZI


INGREDIENTE
un pahar cu fasole fiartă
o ceapă mare
o roşie medie
un castravete
un ardei
pătrunjel
ardei iute
condimente
Pentru dressing: ulei de măsline, oţet balsamic sau lămâie, sare şi condimente după gust.
MOD DE PREPARARE
Se curăţă ceapa şi se taie solzişori un pic mai mari, roşia, ardeiul, ardeiul iute şi castravetele sunt curăţate şi tocate ca pentru salată. Într-un castronaş se prepară un dressing simplu pentru salată din ulei, oţet balsamic, condimente şi un praf de zahăr, se amestecă bine.
Într-un castron de salată se pune fasolea fiartă şi restul de ingrediente tăiate şi se toarnă dressingul deasupra. Se amestecă uşor şi se lasă 10 minute la odihnit. Înainte de a o servi se adaugă pătrunjelul tocat.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Foarte interesanta salata! Am adaugat linkul pe http://hapleablog.wordpress.com. Succes in continuare!